HADŽIĆI GLADE BY TAZ

Informacije o Mikrolokaciji

 
Sarajevo je bilo domaćin Zimskih olimpijskih igara 1984. godine. Ovo je dalo snažan podsticaj razvoju grada, posebno naseljima u blizini olimpijskih planina - Jahorina, Bjelašnica, Igman i Trebević. Jedno od ovih mjesta su i Hadžići - 20 km južno od grada Sarajeva.

Ovaj mali grad u dolini planine Igman je najbliži urbani centar ski centra "Malo Polje" na olimpijskoj planini Igman. Mikro lokacija našeg projekta, "Suljino brdo" postavljena je na visoravni iznad stambenih zgrada sa odvojenim prilazom do lokacije.

Blizina gradu, blizina planine, šume i svjež vazduh stvaraju idealne uslove za život ili privremeni boravak na odmoru. Za dnevni život Hadžići raspolažu svim potrebnim resursima - hiper market, pijaca sa lokalnim specijalitetima, domaćim voćem i povrćem, restorani sa bosanskom i međunarodnom kuhinjom, džamijom i parkovima za djecu. Ako, međutim, želite više izbora, centar Sarajeva je udaljen 20 minuta vožnje.

Na ovoj lokaciji, nudimo 20 parcela za izgradnju vila sa adrenalinski parkom i mesdžidom. Za sve parcele pružamo pristupni put, pješačke staze i urbanističku saglasnost za izgradnju objekata.

Kontaktirajte nas i prepustite se savršenoj atmosferi u predivnom okruženju prirode i savremenom načinu života.

info@tazgroup.ba
+387 65177100