POLJINE GLADE BY TAZ

Informacije o Mikrolokaciji

 
Najveći turistički vodič i izdavač digitalnih medija, Lonely Planet, izjavio je da je Sarajevo jedan od prvih 10 gradova, koji vrijedi posjetiti 2010. godine.

Grad ima dugu i bogatu historiju koju obilježavaju različite kulture. Veliko prostranstvo divlje, netaknute prirode, mnogih srednjovjekovnih zgrada, kao i bosansko ugostiteljstvo čine ovaj grad jedinstvenim na svaki način.

Projekat " Poljine Glade by TAZ" nalazi se na sunčanoj, jugozapadnoj strani Poljina, jednog od najelitnijih naselja u Sarajevu, okruženog netaknutom prirodom, bogatim svježim vazduhom i sa nevjerovatnim pogledom na veličanstvene olimpijske planine - Trebević , Bjelašnici, Jahorini i Igman. Lokacija se nalazi na samo nekoliko minuta vožnje do glavne magistrale i oko 10 minuta vožnje do centra Sarajeva.

Poljine su godinama jedna od najatraktivnijih lokacija u Sarajevu. Naš projekat uključuje 10 modernih rezidencija namijenjenih privrednicima i porodicama. Za sve parcele pružamo pristupni put, pješačke staze i urbanističku saglasnost za izgradnju objekata.


Kontaktirajte nas i prepustite se savršenoj atmosferi u predivnom okruženju prirode i savremenom načinu života.

info@tazgroup.ba
+387 65177100