O nama

Mi smo agencija za nekretnine usmjerena na pružanje samo najboljih mogućnosti za izgradnju vašeg novog doma u Sarajevu. Dom je više od kuće ili rezidencije. To je vaše mjesto mira ispunjeno emocijama vaše porodice, prijatelja i susjeda. Iako su naši projekti pažljivo odabrani da zadovolje sve veće potrebe naših klijenata iz Zaliva, desilo se da je naša ponuda privukla veliku pažnju domaćih klijenata. Naime, kroz ispitivanje tržišta, došli smo do zaključka da pored minornih razlika u standardima projektovanja (broj kupatila) moramo imati pristup identičan kao da se radi o domaćem klijentu. Tako da smo u odabiru lokacija i dizajna postavljali, prvenstveno sebi, sljedeća pitanja: Da li bi mi tu živjeli i stvarali, izljevali temelje i ploče, podizali krovove, uređivali dvorišta, odgajali porodice i dočekivali goste?

Dobrodošli, komšije!

U prvom investicionom ciklusu nudimo tri lokacije (Poljine, Hadžići i Rakovica) sa više od 50 parcela za izgradnju rezidencija različitih veličina smještenih u prigradske oblasti mirnih komšiluka, okruženih prirodom.

Pozovite nas i mi ćemo vam biti na raspolaganju da vam pomognemo da izgradite svoj novi dom.

Taz Group u svoj tim ubraja i pažljivo odabrani tim outsuorcovanih stručnjaka iz respektabilnih kompanija iz raznih područja:

● Odjel za pravna pitanja: Aleksandar Cabrilo
● Arhitektura: Edin Fazlić &co from ArchConcept
● Marketing: Kemal Balihodžić from UpTrend
● Finansije i računovodstvo: E-Conto Mr. Edis Džafić

Taz Group - Sve nabrojane usluge na jednom mjestu.